Pagina 1 van 1

Nieuwe Ruska Super Buggy leverbaar

Geplaatst: di, 13 mei 2014 09:40
door Lucky
Als ik dit http://www.aircooled.nl/super-buggy hier zie,is er zeker nog een toekomst :wink:

Het is enkel jammer dat het blijkbaar alleen maar bij onze noorderburen kan,velen onder ons weten dat de meeste mallen van bv "Apal" en "Vanclee" veilig en wel zijn opgeborgen,maar ik ben nog nooit ergens tegen gekomen dat deze mensen een nieuwe body aanbieden :?

Mijn conclusie........... vele mensen zien een buggy wel zitten maar de meesten hebben de handigheid niet om een resto tot een goed eind te brengen en nog meer hebben niet de goesting om 10000 euro en meer in een deftige buggy te steken die al gerestaureerd is!!

Dus,moesten er hier in Belgie terug body's te koop komen aan een deftige prijs zodat de mensen kunnen opbouwen naar hun eigen budget dan zou er pas terug leven in het buggy gebeuren komen :P


Is gewoon mijn mening heGrts

Geplaatst: di, 13 mei 2014 14:11
door DIY
geen verkeerd idee aan de mensen geven, een buggy deftig opbouwen kost ook een pak werk en een veelvoud in centen, de tijd dat de hippie's een versleten kever sloopten er een body opzetten en vol gas vertrokken is voorbij.
Als je een buggy inclusief een wat deftige motor wil maken kost het al snel tussen de 5 en 10.000 euro, en dan moet je nog niet gek doen, en heeeeeel veel zelf kunnen.

Geplaatst: di, 13 mei 2014 16:55
door Lucky
DIY schreef:geen verkeerd idee aan de mensen geven, een buggy deftig opbouwen kost ook een pak werk en een veelvoud in centen, de tijd dat de hippie's een versleten kever sloopten er een body opzetten en vol gas vertrokken is voorbij.
Als je een buggy inclusief een wat deftige motor wil maken kost het al snel tussen de 5 en 10.000 euro, en dan moet je nog niet gek doen, en heeeeeel veel zelf kunnen.

Ik praat over de body he luc,een body oplappen en spuiten kost meer als een nieuwe body en dan blijf je nog met opgelapte nest zitten en hoeveel mensen hier op BBB kunnen met polyester werken zoals jij dat kan!!!

Geplaatst: di, 13 mei 2014 19:01
door DIY
over de prijs heb je inderdaad een punt, de rest laat ik in het midden :lol:

Geplaatst: di, 13 mei 2014 19:12
door cris_blitz
.
Lucky schreef:Als ik dit http://www.aircooled.nl/super-buggy hier zie,is er zeker nog een toekomst :wink:
Ja, da's ferm, reclame maken dat je verdeler bent van de Ruska Super Buggy en er een foto naast zetten van een EMPI IMP.
.