Building a Dune Buggy, The Essential Manual

Alles over Boeken, Tijdschriften, Folders, Flyers, Handleidingen, ...

Moderators: Herman Schroons, Boxer, Exon, J.G.

Gebruikersavatar
Manx
Elite
Elite
Berichten: 935
Lid geworden op: za, 17 jun 2006 07:22
Locatie: Amersfoort - UT (NL)
Contacteer:

Building a Dune Buggy, The Essential Manual

Bericht door Manx » za, 28 jul 2007 12:35

Afbeelding
"Everything you need to know to build a VW-based buggy"
geschreven door Paul Shakespeare.

Heb dit boek deze week van uitgever Veloce ontvangen. Het laat zich raden: een (Engelstalige) weergave over hoe je een buggy vanaf scratch moet bouwen. Mooi en goed boek met zeer veel bruikbare tips voor iedereen die een buggy gaat bouwen.

Eh.... :roll: dus niet iedereen op dit forum zal nu naar de boekhandel rennen, immers, bij de meeste staat al een afgebouwde buggy in de schuur/garage/voor de deur.

Oja, 'jammer' is dat de schrijver/bouwer heeft gekozen voor een JAS buggy (met deze buggy is natuurlijk niks mis) en niet voor een Manxter (zoals de cover van het boek zou doen vermoeden). :wink:

Met een aan-zekerheid-grenzende-waarschijnlijkheid heb ik het vermoeden dat hier een bepaalde manier van sponsoring aan ten grondslag ligt (er staan ook diverse advertenties in het boek).

Enfin, aanrader voor wie een buggy wil gaan bouwen, dan wel een mooi boek voor je (buggy) boekenverzameling. Boek kost 20 Engelse ponden (eurootje of 30). Ongetwijfeld vind je via eBay een alternatief en goedkoper adresje. Hoewel rijkelijk geïllustreerd met foto's en tekeningen, moet je wel goed Engels kunnen lezen. :P
- A buggy produces more smiles per mile than any other car - Bruce Meyers

Plaats reactie