LOLETTE

 

     

LOLETTE Type Info
LOLETTE BUGGY
 
 
VW
 
Basic
 
 
LOLETTE BUGGY SE TURBO
 
 
VW
 
Basic
 
De Lolette Special Edition Turbo Buggy.
Een gegarandeerde adrenaline rush. Niets evenaart de power van dit kleine monster !
Specificaties:
VW-Kever Type 1 2300cc Turbo Charged, Digital Fuel Injection, Schijfremmen rondom, Race interieur met rolkooi en 4-punts gordels, Op maat gemaakte metertjes
Kant-en-klaar geleverd. Enkel verkrijgbaar op aanvraag.


Indien U tot de categorie doe-hert-zelvers behoort die het genoegen willen kennen om zelf hun eigen auto te bouwen... dan is deze zelfbouw-kit echt iets om te overwegen. Men kan ofwel de complete kit aanschaffen, of gewoonweg enkel de stukken kopen die men nodig heeft als men reeds over een VW-Kever donor beschikt, de keuze is aan U.

Maar deze Buggy kan ook als kant-en-klaar voertuig afgeleverd worden, aangepast aan de wensen van de klant. Prijzen vanaf R 69 000-00.
De Lolette Beach Buggy is opgebouwd uit een verkort VW-Kever chassis en een polyester body. De Buggy maakt gebruik van een groot aantal Kever-onderdelen : motor, versnellingsbak en ophanging, om er maar een paar te noemen. De Buggy's are zijn leverbaar in de meeste toonvaste kleuren waaronder rood, blauw, wit, zwart en geel. In velgen en banden variŽert de keuze van 15" tot 17" afhankelijk van de wensen van de koper. En wat betreft de motor is er een keuze van 1600cc enkel- en dubbelpoortsmotoren met carburatoren tot zelfs een 2300cc dubbelpoorts, turbo charged, fuel injected versie.


VOLKSPARES
42 Kelly Road
Jet Park
Johannesburg
South Africa
http://www.volkspares.co.za/

  

Laatst gewijzigd : 11 februari 2005 - 20:17