REISVERSLAG : 19 JUNI 2007

 

SPONSOR MARIEKE NAAR HAWAII    

 
Hoe het allemaal begon .......

Wie zijn wij ?

Ik, Jean-Marie Stulens (52 jaar) wonende in de gemeente Zutendaal (Limburg) en werkzaam in de psychiatrische instelling te Rekem. Buggy’s en Kitcars renoveren en in mijn vrije tijd door België touren is mijn passie.

Mijn schoonbroer, Carol Persoons (53 jaar) uit Halen, nog een paar jaar flik in Herk-de-Stad.  Passies : Volleybal (Schuvoc Halen kent toch iedereen), reizen en fotografie.

Enkele maanden terug dachten Carol en ik er over om eens een trip te maken door Engeland, Ierland en Frankrijk met mijn geliefde ”Ruska Regina” Kitcar, een karretje van 1968.  Die ons toch geen problemen gaan bezorgen ?  Zou het lukken, is dat karretje wel in orde ?
Positief denken, gewoon doen !

Er werd een datum vastgelegd, een route uitgezet, boten gereserveerd en nog zoveel meer.  Bij pot en pint werd alles nog eens goed overlopen tot mijn schoonzusje, Lieve Bullens, (Mental Coach) voorstelde om deze trip te combineren met een sponsoring voor een goed doel. 
Lieve : “Ik ken daar iemand, ne kampioen die uw steun zou kunnen gebruiken, een atlete die naar de Ironman in Hawaii wil, Wielemie.”  Voor ons gans nieuw, totdat Lieve, als meter van Marieke, ons voorstelde de rit te doen onder de vorm van 1 kilometer, 1 €. 
Onze voorbereiding was gedaan en rijden deden we toch, dus als we dit ook nog eens voor een goed doel konden doen ... het kon niet beter zijn.
Onze vraag “wie is Marieke” zou eerst wel opgelost moeten worden.  De nodige afspraken werden gemaakt met Marieke en de eerste kennismaking in Diest was een schot in de roos.  Vlotte jongedame, mooi, een persoontje met wilskracht, ongelooflijk.  Beiden waren we meteen verloren en met de trip als uitdaging zouden wij onze inbreng doen in het “Sponsor Marieke naar Hawaii” gebeuren.

Nu, vandaag, dinsdag, zijn wij er klaar voor en we hopen dat ons karretje mee zal werken om ons doel te bereiken.
Maar het voornaamste doel is nu Marieke.  Jullie kunnen hierbij zeker een “€-tje” bijdragen door een aantal kilometers die wij rijden te sponsoren.  Dit kilometer-sponsorgeld zal integraal aan Marieke geschonken worden.  Alle “€-tjes” helpen.  Het mooiste voorbeeld dat ik dezer dagen mee mocht maken was toen een dame bij mij op het werk die maar enkele euro’s zakgeld heeft per week mij 1 € gaf om deze te storten op Marieke haar rekening met de woorden : “Waar klagen wij toch over ?”.
Beste bezoeker met het hart op de juiste plaats,
STEUN ONZE KAMPIOEN MARIEKE !

Tijdens de rit zijn wij, hopelijk, (af en toe) bereikbaar op carol.jeanmarie@hotmail.com

Wij gaan gaaaaaaaaaaaas geven, jullie toch ook hé ?
 

 
 
 
- HOOFDSPONSORS - 

Laatst gewijzigd : 21 juni 2007 - 17:13