REISVERSLAG : 20 JUNI 2007

 

SPONSOR MARIEKE NAAR HAWAII    

 
Halen - Zeebrugge - Hull ...

Dag 1 zit er bijna op.  Met een tasje koffie, inderdaad koffie, in de clipper Bar, pianobar, met een ondergaande zon van op de Pride of York brengen wij verslag uit van het verloop van deze dag.

Vanmorgen, Jean-Marie kon blijkbaar niet goed slapen, werd er gestart in Halen om 09.30u richting Zeebrugge.  De zon was ons welgezind zodat we vrij vlug, reeds omstreeks 12u00, op een terrasje zaten aan de Jachthaven.
Op de dijk te Zeebrugge werden we aangesproken door een koppel dat benieuwd was naar Wielemie.  Na een korte inleiding gingen zij spontaan over tot sponsering.  Opmerkelijk waren de niewsgierige blikken die men ons wierp in het voorbijrijden, "met wat zijn die mannen bezig ?".

Om 14u30 check in aan de aanlegsteiger 106, P&0 Ferries richting Hull.  Jean Marie, iet wat te snel, stond natuurlijk met zijn sportkarreke in de verkeerde fille.  Pint laten staan en snel terug naar beneden ons karreke verzetten.
Nadat het schuim van het bier af was mochten we rond 16u30 inschepen.  Dit ging niet van een leien dakje want we hingen te kort tegen de grond.  Reden ..... metaal op metaal kan een raar geluid geven.

19u30, reeds ingehuisd in onze kajuit, zette de boot zich in beweging.
Als we de ondergaande zon mogen geloven is het morgen weer mooi weer.  Maar zon of niet het mooie weer maken we zelf.
Jammer, maar het verslag van vandaag zal morgen pas over het kanaal worden gestuurd.  We beschikken hier niet over internet.
We gaan der nog eentje drinken en genieten van den avond en de trip van morgen voorbereiden.  Rond deze tijd gaan we dan al in Ierland zijn.

Vergeet niet gasten we zijn eurokes aan het ronselen voor Wielemie.

Waiter voor mij ne whisky please.

 

 
 
 
 
 
 
 
- HOOFDSPONSORS - 

Laatst gewijzigd : 22 juni 2007 - 00:39