REISVERSLAG : 21 JUNI 2007

 

SPONSOR MARIEKE NAAR HAWAII    

 
Hull - Dublin ...

Jongens jongens wat een nacht, Jean-Marie moet OCHARME moe zijn, een hele bos heeft hij moeten afzagen.  Diengevolge was den deze al om 05u00 uit zijn kooi. 
Prachtige zonsopgang.  Lekker ontbijt.  Jean-Marie was ook al op en was zich van geen kwaad bewust.

Omstreeks 09u00 mochten we van boord. 
Opdracht was Engeland kruisen en op tijd in Holyhead wezen voor de volgende boottocht. 
Jean-Marie wilde dan ook nog dat de verslagen en foto s tijdig werden doorgemaild.  Eindelijk een tankstation waar draadloos internet was.  Verdorie, het lukt niet.  Dan maar verder. 
De lucht werd steeds donkerder en af en toe kregen we wat lichte regen.

Aangekomen in Holyhead was het aanschuiven geblazen en begon het serieus te regenen.  Het baschke maar boven gehaald om te schuilen. 
Eindelijk mochten we dan inschepen op een catamaran.  Gaat effe snel gaan dachten we. 
De zee was echter ruwer geworden en het was ons bijna onmogelijk om een pintje vol terug te brengen aan onze tafel.  Ondergetekende werd het effe te veel en moest even de ogen sluiten om niet zeeziek te worden, stoere zeebonk Jean-Marie, goed uitgeslapen, had hier geen problemen mee.

Al bij al kwamen wij goed aan te Dublin. 
De GPS van Jean-Marie werd ingesteld en we kwamen tijdig aan te Bray, het thuisadres van de familie van Jean-Marie.  We werden zeer goed ontvangen en tot bij ons gasthuis gebracht.  Zo een mooie jongens (of nee, het ging over ons karreke) hadden ze nog niet gezien.  Enfin we waren goed geland. 
Na een goed onthaal bij de familie trokken we naar de beach voor ne goeie Guinnes, waarna Jean-Marie alweer aan zijn gezang kon beginnen en de nacht meteen goed inzette.

Hoe we hier weer uitgeraakten zien we morgen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- HOOFDSPONSORS - 

Laatst gewijzigd : 23 juni 2007 - 03:56