STEUN

 

     


BUGGY BOYS BELGIUM - December 2013

Half december, en de rekeningen van webhosting en domeinnamen liggen weer klaar voor betaling.

Momenteel staan er om en bij de 27.500 foto's op de Buggy Boys gallery en website en ruim 27.000 berichten op het Buggy Boys forum.  En de website en het forum groeien nog steeds verder aan. 

Om het komende seizoen treffens met foto's te kunnen blijven coveren, en om foto-uploads op het forum te kunnen verderzetten hebben we blijvend behoefte aan extra webruimte en ditto traffiek.  Spijtiggenoeg is goed en snel internet nog steeds niet gratis.  En goedkope webhosts, daar heeft iedereen ondertussen wel de buik van vol. 

Toch zouden we de website en het forum voor iedereen vrij toegankelijk willen houden.  Geen lidgelden.  Geen kosten voor het plaatsen van advertenties in de rubriek "Vraag & Aanbod".  En ook geen vervelende reclames die de hele boel ontsieren.

Daarom willen we de trouwe bezoekers van onze website en forum om een kleine bijdrage vragen, een bedrag naar keuze en geheel vrijblijvend.  We denken hierbij vooral aan diegenen die iets verkocht hebben via forum, website, of de rubriek "Vraag & Aanbod" en ook aan hen die zich door een gouden tip op het forum heel wat geld en moeite hebben kunnen besparen, maar elke gift is uiteraard meer dan welkom  !

U kan uw bijdrage storten op KBC 450-0590201-12 ten gunste van Munters-Mertens met als mededeling BBB .
Voor stortingen vanuit het buitenland is de referentie IBAN : BE19 4500 5902 0112 en BIC/SWIFT : KREDBEBB .

Of klik op de knop hieronder om volledig veilig een gift te doen via het alom bekende PayPal systeem ...

  

Laatst gewijzigd : 01 februari 2014 - 18:18